Toidunaut sai alguse kahest toitu nautivast sõbrast. 2018. aastal otsustati oma ühist kirge maitsete maailma vastu jagada ka teistega. Nii sündis Toidunaudi food truck. Traditsioonilise restorani toimimise kontekstis on see justkui tagurpidi alustamine. Enamasti on kohvik olemas ikka enne kui toiduauto. Meil läks selles osas täitsa valet pidi. Pärast 2 tegusat aastat food truck’iga otsustasime lõpuks avada ka oma suvekohviku Merekülas Pärnumaal Metsaääre majutuse õue peal.
Toidunaudi väikest aga tublit meeskonda juhib peakokk Jaanus Krass, kes väärtustab toidu puhul enim just maitsete lihtsust. “Ei ole vaja liiga palju asju kokku segada. Mulle meeldib kui põhitooraine on au sees. Lihtsuses peitub võlu!” Ühtlasi on Jaanus öelnud: “Minu eesmärgiks on pakkuda emotsiooni. Mulle endale meeldib kogeda erinevaid toite ja maitseid. Tahan seda ka teistega jagada”. Sellest kõigest me oma igapäevatöös ka lähtume.
Suurema osa oma toidust valmistame Big Green Eggi grillidel, sest elav tuli toob tooraines esile selle parimad omadused ja külluslikumad maitsed. Lisaks on need rohelised munakesed võimelised asendama kõiki teisi küpsetuseks mõelduid seadmeid – sellega on võimalik grillida, keeta, küpsetada, hautada ja ka suitsutada. Meie jaoks tähendab see loominguvabadust ja võimalust pakkuda iga päev midagi imeliselt head kas oma kohvikus või sinu üritusel.
Kui tunned, et sooviksid oma koduseid toiduelamusi veel erakordsemateks muuta, saad Big Green Eggi grillidega tutvuda meie e-poes. Lisaküsimuste korral, ära karda endast märku anda. Aitame meeleldi valida grilli ja lisatarvikud, mis sobivad kõige paremini just Sinu vajadustega. Kui sa ennast kokakunstis veel nii kindlalt ei tunne, siis ära samuti muretse. Teeme sulle grillikoolituse ja jagame nippe, kuidas üks lihtne roog muuta restoranivääriliseks. Aitame ka grilli hooldusega, et Sina võiksid keskenduda ainult toidu nautimisele.
Parimate soovidega
Sinu Toidunaut