Toidunaut sai alguse kahest toitu nautivast sõbrast, kelle ühine kirg maitsete maailma vastu viis nad 2018. aastal otsuseni jagada oma kirge ka teistega. Nende teekond algas tagurpidi võrreldes traditsiooniliste restoranidega – enne kohviku või restorani avamist läksid nad julgelt liikuma oma toiduautoga. Pärast kaht tegusat aastat food truck’iga otsustasid nad avada suvekohviku Merekülas Pärnumaal Metsaääre majutuse õue peal.
Toidunaudi meeskonda juhib peakokk Jaanus Krass, kelle jaoks on toidu lihtsus ja maitsete puhtus üliolulised. Ta usub, et vähem on rohkem ning põhitooraine peaks särama. Jaanus on öelnud, et tema eesmärgiks on pakkuda emotsiooni läbi erinevate toitude ja maitsete ning jagada seda rõõmu ka teistega.
Suurema osa oma loomingulisest toidust valmistab Toidunaut keraamilistel grillidel, uskudes, et elav tuli toob toiduainete parimad omadused esile ning rikastab maitseelamust. Keraamilised grillid võimaldavad neil mitmekülgselt valmistada toite – alates grillimisest ja küpsetamisest kuni hautamise ja suitsutamiseni. See annab neile loominguvabaduse pakkuda igapäevaselt midagi erilist nii oma kohvikus kui ka üritustel. Lisaks pakuvad nad grillikoolitusi ja jagavad nippe, kuidas muuta lihtne roog restoranivääriliseks. Samuti pakuvad nad abi grillide hooldamisel, et klient saaks keskenduda vaid toidu nautimisele.
Selline on lugu Toidunaudist – kirest toidu vastu, lihtsusest ja puhtast maitsest ning soovist jagada toiduelamusi teistega.

 

Parimate soovidega
Sinu Toidunaut